INFORMACE PRO OBČANY

29.11.2020

Online přenos z rozsvícení vánočního stromu

Veškerý program na adventní neděle v rámci Adventu u Studánky musel být zrušen. Přípravy, které jsme letošnímu ročníku věnovali, tak musíme odložit na rok příští. Adventní jarmark, čertovský rej, hudební koncert, živý betlém ani vánoční výstava tak v letošním roce nebudou.
Jelikož se nemůžeme společně sejít na náměstí při rozsvícení vánočního stromu, rozhodli jsme se vám jej zprostředkovat online do vašich domovů. 
Zveme Vás tímto ke sledování slavnostního rozsvícení vánočního stromu na náměstí Karla Čapka v neděli 29. listopadu v 17 hodin. Živý přenos můžete sledovat na facebookové stránce obce Malé Svatoňovice zde nebo na webkameře snímající náměstí Malých Svatoňovic. Věříme, že si podívanou z tepla vašeho domova nenecháte ujít.

Online

Čas adventu je pro naši obec význačný i dřevěným betlémem s figurami v životní velikosti. Najdete ho opět na našem náměstí. Těšit se můžete na některé nové sochy, novou salaš s jesličkami a na schránku vánočních přání. Vánoční schránka bude umístěna společně s betlémem po celý advent a vánoční čas.

Zpět